مزایا و معایب ام وی ام 315 چیست؟ | یکتاپرس
یکتاپرس گزارش می دهد؛
در سال 1394 نیز مدیران‌خودرو نسخهٔ فیس‌لیفت شدهٔ 315 را تولید و به بازار عرضه کرد.
کد خبر: ۵۷۱۰۶
۲۲:۰۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰

مزایا و معایب ام وی ام 315

به گزارش گروه اقتصادی یکتاپرس، 315 یکی از قدیمی‌ترین محصولات در حال تولید مدیران‌خودرو است. نام اصلی این خودرو چری فالوین دو است که از سال 2009 به سبد محصولات چری اضافه شد و در ایران از سال 1391 با نام ام‌وی‌ام 315 عرضه شده است.

در سال 1394 نیز مدیران‌خودرو نسخهٔ فیس‌لیفت شدهٔ 315 را تولید و به بازار عرضه کرد. این خودرو در ابتدا در دو نسخهٔ هاچ‌بک و سدان لیفت‌بک تولید می‌شد اما چند وقتی است که تولید نمونهٔ سدان آن متوقف شده و صرفاً به‌صورت هاچ‌بک به بازار عرضه می‌گردد.

ام وی ام 315 در طول دوران فعالیت خود در ایران، با خودروهای مختلفی به رقابت پرداخته است. اصلی‌ترین رقیب این خودرو پژو 206 تیپ 5 بوده است اما مدیران خودرو کوشید با مجهز کردن محصول خود، سطح فنی ام وی ام 315 را در نسل دوم ارتقا دهد. به همین دلیل می‌توان گفت که اکنون رقیب اصلی ام وی ام 315، پژو 207 جدید ایران خودرو محسوب می‌شود. در کنار پژوهای ایران خودرو، کوییک و تیبا 2 سایپا نیز به عنوان رقبای ام وی ام 315 مطرح هستند و در بازه کوتاهی نیز برلیانس H220‌ به عنوان رقیب این خودرو ایفای نقش کرد.

315 یکی از محصولات قدیمی چری است و بنابراین نباید انتظار طراحی‌های مدرن این شرکت را از آن داشت. بااین‌حال پس از فیس‌لیفت سال 2012 طراحی این هاچ‌بک چینی مدرن‌تر از قبل شده است. طی این فیس‌لیفت عمدهٔ تغییرات در نمای جلویی خودرو انجام گرفته که شامل تغییر کامل چراغ‌های جلو، جلوپنجره و سپر می‌شود. در عقب اما تنها به تغییر گرافیک داخلی چراغ‌ها و تغییراتی جزئی در سپر بسنده شده است.

همچنین از سال گذشته مدیران‌خودرو اقدام به عرضهٔ مدل جدیدی از این خودرو با نام 315 اسپرت کرده است که خود در دو نسخهٔ لاکچری و اکسلنت به بازار آمد. این مدل در بیرون به پوشش‌های پلاستیکی روی بدنه و سپرها، محافظ نقره‌ای‌رنگ در زیر سپرها و ریل‌های روی سقف مجهز شده که نمای خودرو را بهبود بخشیده است. درکل ام‌وی‌ام 315 طراحی خاص یا هیجان‌انگیزی نداشته و می‌توان آن‌را خودرویی با طراحی ساده و تا حدودی کهنه توصیف کرد که البته به لطف فیس‌لیفت و افزودن قطعات مذکور بهتر از گذشته شده است.

مزایای خودرو MVM315

ام وی ‌ام 315 خودرویی بسیار ایمن است و توانسته در تست‌های تصادف سی انکپ، 4 ستاره ایمنی دریافت کند. همین موضوع می‌تواند موید امنیت بالای این خودرو باشد، ولی از آن جایی که ممکن است برخی ادعا کنند که سی انکپ استانداردهای سخت گیرانه ای ندارد، دوست داریم به اطلاع شما برسانیم که استانداردهای سی انکپ دقیقاً از روی یورو انکپ مدل برداری شده است و توسط مرکز تکنولوژی و تحقیقات خودرویی چین مدیریت می‌شود. از مهم‌ترین تجهیزات ایمنی که روی این خودرو ارائه شده می‌توان به کمربند ایمنی سه نقطه‌ای برای سرنشین‌های جلو و عقب، کیسه هوا برای سرنشین‌های جلو، چراغ ترمز وسط، ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه‌ای همراه با دو سیستم ABS و EBS، چراغ مه شکن و ایموبلایزر اشاره کرد.

در بازار فعلی و با نگاهی به سگمنت هاچ بک‌ها، می‌توان گفت که یکی از دلایل مردم برای خرید این خودروهای کوچک، مصرف سوخت کم آن‌ها می‌باشد. ولی برخی از مدل‌های فعلی موجود در بازار، در این بخش عملکرد خوبی از خود نشان نمی‌دهند. ام وی ‌ام 315 ولی این گونه نیست و این خودرو به صورت ترکیبی در هر صد کیلومتر 6.5 لیتر بنزین مصرف می‌کند که تقریباً می‌توان گفت کم‌تر از میانگین این سگمنت می‌باشد.

شرکت مدیران خودرو همواره‌ ام وی ‌ام 315 را با شرایط فروش بسیار خوبی در بازار عرضه می‌کند. با اطمینان می‌توان گفت که یکی از دلایل فروش بالای این خودرو، همین موضوع می‌باشد. به عنوان مثال، در آخرین شرایط فروش این خودرو به صورت اقساطی می‌توانید این خودرو را با پیش پرداخت تقریباً 10 میلیون تومانی خریداری کنید، موضوعی که‌ ام وی ‌ام 315را به خودرویی بسیار جذاب برای جوان‌ها و خودرو اولی‌ها تبدیل می‌کند. 

معایب خودرو MVM315

ام وی ام 315 پلاس نسخه فیس لیفت نسل دوم این خودرو محسوب می‌شود و عرضه آن از سال 1399 آغاز شده است. با وجودی که این خودرو یک نسخه بروزرسانی شده است و پسوند پلاس را یدک می‌کشد، بسیاری از کاستی‌های نسخه اصلی در آن مورد بازبینی و بروزرسانی قرار نگرفته‌اند. یکی از معایب mvm 315 که بدون تغییر به نسخه پلاس انتقال یافته، ترمزهای کاسه‌ای عقب هستند که برای خودرویی در این رده قیمتی و با پسوند پلاس عجیب به نظر می‌رسند.

ترمزهای کاسه‌ای عقب از نسل اول ام وی ام 315 تاکنون همراه این خودرو بوده‌اند و با وجود تغییر نسل و عرضه نسخه فیس‌لیفت، وضعیت آن‌ها تغییری نکرده است. استفاده از ترمزهای کاسه‌ای برای چرخ‌های عقب ام وی ام 315 پلاس سبب شده تا این خودرو همچنان از نظر ایمنی در شرایط متوسطی قرار گیرد، حال آن‌که مدیران خودرو این محصول را با پسوند پلاس و به عنوان محصول جدید روانه بازار کرده است.

البته نباید از یاد برد که رقبای داخلی ام وی ام 315 پلاس نیز از این نظر در وضعیت بهتری نیستند، با این حال برای خودرویی که در نتیجه همکاری با خودروساز خارجی توسعه یافته است، چنین موردی یک نقطه ضعف محسوب می‌شود و بایستی ام وی ام 315 پلاس در سطحی بالاتر از رقبایش قرار گیرد.

آنچه دیگران میخوانند:مزایا و معایب ساینا چیست؟

به نظر می‌رسد بهینه‌سازی‌های ام وی ام 315 پلاس نسبت به نسخه ساده، تنها معطوف به امکانات رفاهی و موارد ظاهری باشد چرا که در قسمت‌های فنی این خودرو تغییر خاصی رخ نداده است. یکی دیگر از معایب mvm 315 پس از عدم بروزرسانی ترمزهای کاسه‌ای عقب، پیشرانه نه چندان قدرتمند این خودرو است که از نسل اول همراه ام وی ام 315 بوده است.

استفاده از موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی در خودروهای چینی اتفاق جدیدی نیست و از آن‌جایی‌که ام وی ام 315 یک هاچ‌بک اقتصادی محسوب می‌شود، بایستی انتظار نصب چنین پیشرانه‌ای در این خودرو را داشته باشیم. موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی ام وی ام 315 حداکثر 107 اسب‌بخار قدرت و 140 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند که این ارقام از طریق گیربکس 4 سرعته اتوماتیک در نسخه پلاس، به دیفرانسیل جلو انتقال می‌یابد.

با توجه به وزن ام وی ام 315 پلاس که اکنون به 1285 کیلوگرم رسیده است، استفاده از چنین پیشرانه‌ای نتیجه‌ای به جز شتاب و کشش متوسط را به همراه نخواهد داشت. در حقیقت شما سوار بر خودرویی هم‌وزن با سمند هستید، در حالی‌که پیشرانه شما قدرتی کمتر از موتور TU5 پژو تولید می‌کند و تاخیرهای معمول گیربکس اقتصادی چهارسرعته نیز بر شتاب و کشش خودرو تاثیر خواهد گذاشت.

 ام وی ام 315

م وی ام 315 از ابتدای ورود به بازار، وارد رقابتی ناخواسته با پژو 206 ایران خودرو شد و این رقابت با ارتقا دو خودرو به ام وی ام 315 پلاس و پژو 206 پلاس یا پژو 207 ادامه یافت. با وجود آن‌که در پاره‌ای از اوقات ام وی ام 315 توانست در بحث فروش موفق ظاهر شود، همواره بازار دست دوم این خودرو نسبت به پژو 206 و پژو 207 ضعیف‌تر و کم رونق‌تر بوده است و این مساله را باید یکی از معایب mvm 315 بدانیم.

از زمان اعمال مجدد تحریم‌های بین‌المللی علیه صنعت خودروسازی و پرواز قیمت‌ها در بازار، جایگاه ام وی ام 315 نسبت به دو رقیب یاد شده بیشتر از همیشه تضعیف شده است؛ بنابراین مشتریان هنگام خرید یک هاچ‌بک اقتصادی کارکرده، توجه چندانی به ام وی ام 315 نخواهند داشت و گزینه‌های مطلوب خود را بین انواع پژوها جستجو خواهند کرد.

انتهای پیام/ 

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: