متاورس چیست؟ | یکتاپرس
مراقب پیامک‌های جعلی کلاهبرداران باشید : : رییس پلیس فتای گلستان در باره کلاهبرداری پیامکی و جعلی توصیه‌هایی کرد.
کد خبر: ۶۰۷۴۴
۰۶:۰۰ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰

متاورس چیست؟

 


به گزارش یکتاپرس رییس پلیس فتای گلستان گفت: پیامک‌های کلاهبرداری یکی از انواع پیامک‌های ارسالی برای کاربران است که هدف اصلی متخلفان، سودجویی مالی از آنهاست.
ابراهیم پارسا گفت: افراد سودجو با استفاده از این پیامک‌ها مردم را فریب می‌دهند و با روش‌های مختلف از آن‌ها پول دریافت می‌کنند.

سرهنگ پرسا افزود: در صورت دریافت پیامک تحت عنوان برنده شدن در قرعه کشی با عناوین مختلف، از پاسخ‌گویی به آن‌ها خود داری کنند.

او افزود: برای واریز وجه به حساب، نیازی به حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست.

رییس پلیس فتای گلستان گفت: برای واریز وجه به حساب افراد، نیازی به ارائه اطلاعات بیش از شماره کارت یا حساب نیست.

او همچنین توصیه کرد:از ارسال اطلاعات مندرج بر روی کارت بانکی و رمز اول یا دوم به صورت پیامک خود داری کنید.

 

انتهای پیام/

 

 

به گزارش یکتاپرس این بار زاکربرگ سعی کرده به یکی از تصورات و خیالات بشر رنگ واقعیت بپوشاند. خیالاتی که عملاً باور کردن آن چندان کار ساده ای نیست و به نظر می‌رسد طی سال‌های آینده با مفاهیمی رو به رو شویم که دنیا را به طور کامل تغییر داده و زمان و مکان از بین برود. دنیایی که قرار است به واسطه متاورس تغییر کند.

متاورس (Metaverse) یک واژه‌ مرکب متشکل از meta به معنی فراتر و universe به معنی جهان است. از این رو می‌توان این کلمه را فراتر از جهان ترجمه کرد. نماد آن که به شکل یک علامت بینهایت سه بعدی است می‌تواند مفاهیم و ویژگی‌هایی از این دنیا را برای ما مشخص کند. دنیایی که در آن به صورت سه بعدی در دنیای مجازی به بی نهایت رسیده، از بعد زمان و مکان آزاد شده و بدون توجه به قوانین دنیای واقعی، قوانین دنیای خود را ساخته و از آن لذت می برید.

به بیان تخصصی تر دنیایی شامل واقعیت افزوده، شبکه، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی است که می توان آن را با دیگران به اشتراک گذاشت و در آینده ای نه چندان دور بستر مناسبی برا کسب و کار خواهد شد. چنانچه امکان خرید و فروش و مبادله برای کاربران فراهم می شود. برای مبادلات و تراکنش ها نیز باید از پلتفرم و ارزهای دیجیتال استفاده کرد که مبتنی بر فناوری بلاک چین هستند.

مهم ترین بخش متاورس، اینترنت است که به صورت غیرمتمرکز و شبکه ای از کامپیوترها است، بدون آن که کنترلش در دست سازمان و دولت خاصی باشد و ازآنجا که مسئله ای به نام مالکیت در این دنیا مهم است از این رو NFT یا توکن های غیرقابل معاوضه نیز در آن نقش کلیدی خواهند داشت.

برای ورود به این دنیا به یک اتصال اینترنت نیاز دارید که محتوای آن به جای مشاهده روی صفحه کامپیوتر از طریق صفحه نمایشی که مقابلتان قرار می‌گیرد مشاهده می‌کنید. در این حالت شما به جای یک بازیگر خارجی که تنها تماشاگر یک جهان از پشت کامپیوتر است، به فردی در داخل این جهان تبدیل می‌شوید. در اینجا نیاز نیست که برای هر کاری از حساب کاربری، نرم‌افزار و یا رابط کاری متفاوتی استفاده کنید، تمام چیزی که باید در اختیار داشته باشید یک ابزار پوشیدنی مانند عینک، کلاه و یا حتی یک تراشه درون سازی شده است که بر حسب موقعیت و درخواست‌های شما، متاورس اقدام به پردازش اطلاعات کرده و داده‌ها و اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این داده‌ها به شما کمک می‌کند که بتوانید با بهره وری بیشتری کار کنید، اطلاعات دریافت کنید و یا حتی اطلاعاتی را به شبکه وارد کنید.

این دنیا پر از فرصت‌های تجاری و علمی است. به عنوان مثال می توان تمام کالاها و خدمات را به صورت سه بعدی درفضای واقعی دید، حس کرد و خرید کرد و با مشتریان دیگر مشورت کرد. تمام فرایند خرید به صورت آنلاین انجام می شود.

هنوز مشخص نیست که یک متاورس واقعی، که به طور کامل زندگی واقعی را به تصویر می‌کشد، چقدر امکان پذیر است یا این که چقدر طول می‌کشد تا ساخته شود. اما در حال حاضر بسیاری از سیستم ‌عامل‌های مبتنی بر بلاک‌چین، هنوز در حال توسعه فناوری واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) هستند که به کاربران این امکان را می‌دهد تا در فضایی مجازی، تعامل کامل داشته باشند.

در حال حاضر شرکت‌های زیادی دستگاه‌های خاص خود را برای ورود به این دنیا ارائه کرده‌اند و نمی‌توان گفت که آیا تلفیق این متاورس‌ها امکان پذیر است یا خیر. یکی از نظریه‌ها این است که در نهایت هر متاورس به وب ‌سایتی در اینترنت بدل می‌شود و کاربر با هر تجهیزاتی می‌تواند به متاورس مورد نظر خود سفر کند.

غول حسابداری و مشاوره PwC، پیش‌بینی می‌کند که فناوری‌های VR (واقعیت مجازی) و AR (واقعیت افزوده) تا سال ۲۰۳۰، ۱.۵ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک کنند. باید دید این صنعت در آینده به چه سویی می‌رود و آیا شاهد رشد و توسعه آن خواهیم بود و یا همان عده محدود به استفاده از آن ادامه می‌دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: فناوری

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: