باید کاری کرد که مردم آموزش و پرورش را باور کنند | یکتاپرس
نوری: آموزش و پرورش نیاز به تحول دارد. اگر تحول ایجاد شود؛ رتبه بندی کامل انجام می گیرد . معلم حقوق و مزایای خود را به راحتی دریافت می کند.
کد خبر: ۶۲۵۸۲
۲۲:۰۹ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰

آموزش و پرورش

گروه فرهنگی یکتاپرس؛ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اصحاب رسانه دیدار کرد .

یوسف نوری در جمع خبرنگاران عنوان کرد: آموزش و پرورش باید به دغدغه ملی تبدیل شود نه حرف ملی .حرف با دغدغه فاصله ای بعید دارد . در برنامه های من دو نکته اهمیت بیشتری دارد: مناطق محروم و ایجاد تحول. 

بی تردید معلمین ما توانمند هستند. دانشگاه فرهنگیان ما توان کسب درجه معتبر جهانی را دارد. اما باید مشکلات شون حل شود. به عقیده من دغدغه آموزش و پرورش را باید همه جا برد، حتی تا حوزه علمیه، تا اگر کمکی یا پیشنهادی هست در اختیار این وزارتخانه گذاشته شود. دیگر زمان حرف زدن برای آموزش و پرورش گذشته است. باید عمل کرد. از هر کجا که می شود کمک گرفت. مثلا در زلزله جنوب ما برنامه ریزی کردیم که کانکس تهیه کنیم تا فعلا دانش آموزان آن منطقه در کانکس ها به تحصیل بپردازند اما خیرین به کمک ما آمدند و برای هموطنان زلزله زده  مدرسه ساختند. یعنی آن ها دغدغه را فهمیدند و کار را زمین نگذاشتند. پس ایجاد دغدغه ملی کاری دور از دسترس نیست. و قطعا در این راستا رسانه ها نقش بسیار مطلوبی می توانند ایفا کنند. باید کاری کرد که مردم آموزش و پرورش را باور کنند.

آموزش و پرورش نیاز به تحول دارد. اگر تحول ایجاد شود؛ رتبه بندی کامل انجام می گیرد . معلم حقوق و مزایای خود را به راحتی دریافت می کند و حداقل به رفاه نسبی می رسد.

آموزش و پرورش

به عنوان مثال در این یکی دو سال تعداد زیادی دانش آموز به علت نداشتن وسیله ارتباطی مانند گوشی تلفن یا تبلت، از تحصیل باز ماندند. برای همین هم هست که یکی از اهداف من مناطق محروم است. این که دانش آموز تبلت ندارد یا تلفن همراه ندارد این را انشالله حل می کنیم. در برنامه من ایجاد ردیف بودجه برای چنین مسائلی اهمیت خاصی دارد.

ما در آموزش و پرورش 40 هزار شهید دادیم که 36 هزار نفر آن از دانش آموزان هستند. و ما مدیون آن عزیزان شهید هستیم. 

چیز دیگری که اهمیت دارد این است که تمام شرکت های بزرگ دنیا دارند با دیدی وسیع به محتوا و آموزش نگاه می کنند و در حال پیاده کردن آن به شکل های مختلف پیشرفته هستند. من چند وقت قبل عنوان کردم که دیگر در دنیای نوین جهانی فقط 15 درصد به تجهیزات 15 اهمیت داده می شود و 85 درصد آن به محتوی تخصیص پیدا می کند. و زمان آن رسیده است که ما هم توجه ویژه ای به محتوا داشته باشیم . و امیدوار رسانه ها در این راه ما را یاری دهند

انتهای پیام/

 

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: