مدیر مدرسه، حق دخالت در پوشش دانش‌آموز را دارد؟ | یکتاپرس
دیده‌اید مدیر مدرسه حتی در فرم لباس پوشیدن خانواده دانش آموز هم دخالت می‌کند؟! گمان می‌رود شما هم مثل من تجربه‌های مشابهی داشته باشید که مدیر یا ناظم مدرسه، با سخنگیری‌های مفرط، دانش آموز را اذیت یا اخراج کرده است. در ادامه به توضیح و روایت برخی از کاربران خواهیم پرداخت.
کد خبر: ۶۲۸۴۳
۰۵:۲۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰

 

به گزارش یکتاپرس دیده‌اید مدیر مدرسه حتی در فرم لباس پوشیدن خانواده دانش آموز هم دخالت می کند!؟ گمان می رود شما هم مثل من تجربه های مشابهی داشته باشید که مدیر یا ناظم مدرسه، با سخنگیری های مفرط، دانش آموز را اذیت یا اخراج کرده است. در واقع چیزی که شاید در دوران دانش آموزی خودمان ذهنمان را درگیر کرده بود یا با مواجه شدن با این سخت گیری ها در میان فامیل، همسایه یا فرزندان خود به ذهنمان می رسید، این است که لاک زدن یا کمی بلند بودن ناخن ها فی الواقع چه تاثیری در یادگیری دانش آموز دارد؟ آیا با این جزئیات ذهن دانش آموز منحرف می شود؟

اما تقریبا در تمام موارد که جواب خواستیم، به ما گفتند: ما تعیین نکرده ایم... این «قانون» است!

چشمان تیز بین مدیر و ناظم را دست کم نگیرید!

شاید بار ها این جمله را بین شوخی ها یا بین متلک های دانش آموزی شنیده باشید، اما با مواردی که اتفاق می افتد در می‌یابیم که این جمله بیش از یک شوخی یا کنایه است!

مدیران و ناظم ها نه تنها با طرز رفتار، لباس پوشیدن و... دانش آموز در مدرسه کار دارند، بلکه حتی به لباس پوشیدن اعضای خانواده دانش آموز هم دقت می‌کنند! مثلا به دانش آموز یا والدین دانش آموز پیام می دهند یا به دفتر می کشانند و صحبت هایی حول و حوش اینکه این چه لباسی است؟ مدرسه جای اینجور جاها نیست انجام می دهند. «راستش ما در دوران دانش آموزی خود هم نفهمیدیم که مدرسه بالاخره جای چه جور چیزی است؟ امیدواریم نسل جدید دانش آموزان به جواب این سوال مهم دست پیدا کنند.»

مدیران و ناظم های عزیر، آنچه شما می‌خواهید، نمی شود!

معلمان و ناظم ها در حالت آرمانی خود، انتظار دارند دانش آموز بدون گرفتن انرژی منفی از این سخت گیری در جزئیات یا گاها سرکشی بیهوده در خانواده دانش آموز، خروجی مثبت و ایده آلی داشته باشد. اما آنچه در حقیقت بین دانش آموزان و خانواده آنها می بینیم و شما هم می دانید این است که این رفتار ها نه تنها نتیجه مثبتی ندارد بلکه حتی ممکن است کار به جاهای باریک هم بکشد!

اگر کمی دقت کنیم سیل اخباری از افسردگی و خودکشی دانش آموزانی را می‌بینیم که از این تنگ نظری ها به جزئیات نه چندان مهم جان به لب شده اند! تازه خبر بد ماجرا این است که برخی از خانواده ها از رفتار های گاها مخرب مدیران و ناظم ها الگو برداری می کنند و نوجوان را به چهارمیخ می کشند!

خانواده محترم و عزیر، از شما تقاضا می شود به صحبت های نوجوانان خود گوش بدهید و رفتار های کنترل کننده که گاها تاثیر نامطلوبی دارد را شناسایی بفرمایید.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مدرسه

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: