آیا گوشی برای زن باردار و حامله ضرر دارد؟ | یکتاپرس
آیا گوشی برای زن باردار و حامله ضرر دارد و گوشی برای زن باردار ضرر دارد نی نی سایت و ایا اینترنت برای زن حامله ضرر دارد و چه چیزهایی به جنین آسیب میزند و تاثیر اینترنت بر جنین و کیا تو بارداری از اینترنت استفاده میکنند و حد مجاز استفاده از موبایل در بارداری و استفاده از موبایل و اینترنت در بارداری و استفاده از گوشی بعد از انتقال جنین نی نی سایت در نم نمک.
کد خبر: ۹۰۸۰۵
۰۱:۰۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

آیا گوشی برای زن باردار و حامله ضرر دارد؟

به گزارش یکتاپرس نتایج تکان دهنده این پژوهش ها نشان می دهد که استفاده از تلفن همراه در مادران باردار ، خطر تولد فرزندانی با مشکلات رفتاری را به دنبال دارد. در واقع امواج الکترومغناطیسی بر رشد مغزی جنین اثرگذار بوده و موجب بروز بیش فعالی خواهد شد.آیا گوشی برای زن باردار و حامله ضرر دارد؟

ممکن است مادر در دوران بارداری با تلفن همراه خود صحبت کند ، متنی بنویسد ، از پزشک معالج وقت معاینه بگیرد یا مطلبی درباره نیاز های نوزاد جستجو کند. حال سوال اینجاست که چگونه انجام این کارها با استفاده از تلفن همراه می تواند بر سلامت نوزاد در حال رشد اثرگذار باشد؟ در این مقاله به طور علمی به شما خواهیم گفت برای برطرف شدن نگرانی در خصوص استفاده از تلفن همراه در دوران بارداری چه باید کرد.

 

امواج تلفن همراه و ابزارهای بی سیم چه تاثیری بر روی بدن دارد؟
در دنیای امروز ، هر فرد برای برقراری تماس و ارتباط با نزدیکان و عزیزانش تنها به استفاده از تلفن همراه بسنده نمی کند. لپ تاپ ، تبلت و سایر ابزارهای بی سیم (وایرلس) در هر زمان و مکانی فراگیر شده اند. برقراری تماس با سایر افراد و ارتباط با دنیای بیرون با استفاده از این دستگاه های الکترونیکی مستلزم انتشار و دریافت امواج رادیویی الکترومغناطیسی است. اگرچه امواج کمی از این ابزارها متصاعد می شود ولی به داخل بدن نفوذ می کنند. قرار گرفتن بدن در معرض امواج بیشتر می تواند موجب آسیب DNA و تغییر در ترکیب مولکول های سلول های زنده گردد. اما اینکه آیا تغییرات به مدت طولانی پایدار می مانند یا خیر بستگی به فرکانس و قدرت امواج دارد.

دستگاه های بی سیم تنها منابعی هستند که شما را در معرض امواج رادیویی قرار می دهند. آیا می دانستید خورشید ، دستگاه های اشعه ایکس ، رادیو ، مایکروویو و هواپیما همه امواج رادیویی اما در سطوح متفاوت ساطع می کنند؟ به همین دلیل پزشک از شما می خواهد در دوران بارداری از قرار گرفتن در معرض هر نوع امواج غیر ضروری خودداری کنید ، بهتر است توصیه او را جدی بگیرید.

خطرات استفاده از تلفن همراه (موبایل) بر روی جنین
از آنجا که انرژی امواج تلفن همراه حاوی انرژی قابل ملاحظه ای هستند ، در خصوص اینکه آیا این امواج بر جنین تاثیرگذار هستند یا خیر ، تردید وجود دارد. در یک جنین در حال رشد ، سلول ها سریع تکثیر می شوند و نسبت به اختلالات بیرونی آسیب پذیر هستند. اما پژوهش های انجام شده تاکنون موفق به ارائه پاسخ قطعی درباره خطر استفاده از موبایل در دوران بارداری نشده اند.

گروهی از دانشمندان با فعال نگه داشتن تلفن های همراه ، موش های باردار را در معرض این دستگاه قرار دادند. آنها به مدت دو هفته ، تعدادی تلفن همراه فعال را در حالت بی صدا بالای قفس موش ها گذاشتند. گروه کنترل دیگری نیز با شرایط مشابه وجود داشت که در آن تلفن ها غیرفعال بودند.

نوزاد موش ها از حیث مشکلات رفتاری و ظرفیت حافظه آزمایش شدند. موش های متولد شده از مادرانی که در معرض تلفن همراه فعال قرار داشتند ، دارای نوعی مشکل رفتاری بودند که در انسانه ها به آن بیش فعالی گفته می شود. البته ، نتیجه آزمایش بر روی موش ها همیشه در مورد انسانها صدق نمی کند در این مورد نیز احتمالا همینطور است چرا که هیچ انسانی در طول بارداری به مدت 24 ساعت در 7 روز هفته از تلفن همراه استفاده نخواهد کرد.

دانشمندان در مطالعۀ دیگری قرار گرفتن در معرض تلفن همراه در دوران قبل و بعد از زایمان و نیز مشکلات رفتاری کودکانرا مورد آزمایش قرار دادند. در این پژوهش ، پرسشنامه ای در خصوص سلامت و رفتار کودکان هفت ساله و نیز سابقه مادر در استفاده از تلفن همراه به مادرانشان داده شد ، پس از بررسی مشخص گردید که قرار گرفتن در معرض تلفن همراه قبل و بعد از زایمان ، تا حد کمی با بیش فعالی و سایر مشکلات رفتاری کودکان ارتباط دارد. تفسیر پژوهشگران حاکی از آن است که این تداعی می تواند به دلیل عوامل مداخله گر ناسنجیده و غیرعلمی باشد. در واقع این پژوهش نمی تواند وجود ارتباط مناسب بین قرار گرفتن مادر باردار در معرض تلفن همراه و مشکلات رفتاری را اثبات کند.

بنابراین توجه داشته باشید که تاکنون پژوهش های علمی نتوانسته اند ارتباط بین استفاده از تلفن همراه در دوران بارداری و اختلالات رفتاری و رشدی را در کودکان اثبات کنند.

برچسب ها: بارداری

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: