همبرگرهای گیاهی در مدارس و زندان‌ها سرو شوند | یکتاپرس
محققان در نتیجه تحقیقات خود استدلال کرده‌اند که که غذاهای گیاهی باید در مدارس، زندان‌ها و بیمارستان‌ها سرو شود تا محبوبیت آن در بین عموم مردم افزایش یابد.
کد خبر: ۱۱۴۱۷۴
۰۳:۲۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

همبرگرهای گیاهی در مدارس و زندان‌ها سرو شوند

یکتاپرس: و به نقل از دیلی میل، در این تحقیق بر این نکته تاکید شده که پخت برگرها، سوسیس و فیله‌های گیاهی در آشپزخانه این موءسسات عمومی می تواند باعث دور شدن از گوشت حیوانات شود. کاهش مصرف گوشت قرمز می‌تواند سلامت ما و همچنین سلامت سیاره زمین را بهبود بخشد، زیرا دامداری در مقیاس عظیم زیستگاه‌ها را از بین می برد و دی اکسید کربن و متان را در هوا متصاعد می‌کند.

بر اساس این گزارش جدید که محققان آن را انتشار داده‌اند «هنجارهای اجتماعی» در مورد مصرف گوشت وجود دارد که باید تغییر کند، اگرچه طعم، بافت و تغذیه «گوشت تقلبی» (گوشت گیاهی) هنوز نیاز به بهبود دارد.

همبرگر گیاهی را در کجا باید سرو کرد؟

همبرگرهای گیاهی در مدارس و زندان‌ها سرو شوند! | حمایت از پروتئین‌های جایگزین
در گزارش محققان به این نکته اشاره شده که گوشت‌های گیاهی باید در موءسسات عمومی نظیر مدارس سرو شود، البته برخی نگران این هستند که این محصولات مانند گوشت حیوانی مغذی نباشند
گزارش جدید توسط کارشناسان در موءسسه «مشاور پایداری سیستمیک»( Systemiq) با همکاری دانشگاه اکستر تهیه شده است که مجموعه‌ای از توصیه‌ها را برای تسریع در کاهش مصرف گوشت و رساندن آن به صفر ارائه می‌کنند.

آنها در این گزارش می گویند: «تغییر روند تغذیه از گوشت به پروتئین‌های جایگزین، می‌تواند منجر به کاهش تقاضا برای تولید گوشت شود و متعاقب آن می‌تواند فشار برای تغییر کاربری زمین‌ها را افزایش داده و انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از دامداری را کاهش دهد. حمایت از پروتئین‌های جایگزین در سیاست‌های عمومی در سطح جهانی می‌تواند به ایجاد نقاط در پذیرش آنها کمک کند.

طبق این گزارش، استفاده از موءسسات عمومی به عنوان مثال، ادارات دولتی، بیمارستان ها، زندان ها و مدارس برای خرید پروتئین‌های جایگزین در مقادیر زیاد به سرعت تقاضا را برای غذاهای گیاهی افزایش می‌دهد و به تولیدکنندگان کمک می کند تا به صرفه جویی مالی در مقیاس بالا دست یابند و در نتیجه هزینه‌های تولید را کاهش دهند.

با معرفی این محصولات به تعداد زیادی از مصرف کنندگان و با افزایش تدارکات عمومی دسترسی عموم به محصولات گوشتی گیاهی افزایش می‌یابد و به تغییر هنجارهای اجتماعی در مورد مصرف گوشت کمک می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که عرضه پروتئین‌های جایگزین تا سال ۲۰۳۵ به حدود ۱۰ درصد از سهم بازار برسد، اما با چنین تغییر سیاستی می‌توان این میزان را به ۲۰ درصد رساند.

با این حال، نویسندگان این تحقیق بر تغییر طعم و بافت گوشت گیاهی و شباهت بیشتر آن به پروتئین گیاهی تاکید دارند چراکه بر این باورند که تنها از این طریق می‌توان مشتریان بیشتری را ترغیب به مصرف گوشت‌ها و پروتئین‌های گیاهی کرد. محققان به این مساله نیز معترف هستند که برای دستیابی به چنین هدفی به «نوآوری‌های فناورانه‌» قابل توجهی نیاز است.

به باور محققان تولید کنندگان گوشت گیاهی نیز باید بر نگرانی‌های مربوط به سلامتی و رژیم غذایی غلبه کنند، زیرا برخی از مصرف کنندگان می‌ترسند که این محصولات به اندازه گوشت واقعی مغذی نباشد. تحقیقات قبلی نشان داده است که برخی از فرآورده‌های گوشتی جایگزین حاوی مقادیر زیادی نمک هستند. آنها می گویند وقتی این مشکلات برطرف شد، پروتئین گیاهی نیز باید به راحتی در مغازه‌ها، و رستوران‌ها و به صورت آنلاین خریداری شود.

برچسب ها: تغذیه سالم

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: