۱۰ نکته مهم برای عکاسی پرتره | یکتاپرس
در این مقاله، ۱۰ نکته مهم در عکاسی پرتره از نگاه میگل کوئیلز، عکاس معروف، ذکر شده است.
کد خبر: ۱۵۶۴۰
۰۳:۴۵ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹

۱۰ نکته مهم برای عکاسی پرتره

به گزارش گروه اجتماعی یکتاپرس، در حال حاضر افراد زیادی با تلفن همراه یا حتی دوربین عکسبرداری می‌کنند اما هنوز نمی‌توانند عکاس حرفه‌ای باشند. دلیل این امر، کمبود تجربه و نداشتن اطلاعات کافی درباره‌ی عکاسی است. عکاسی مانند دیگر رشته‌های هنری به اطلاعات و توانایی خاص احتیاج دارد و هر فردی نمی‌تواند با در دست داشتن یک دوربین خود را عکاس بنامد.

براساس مقاله‌ی PetaPixel، میگل کوئیلز (عکاس پرتره معروف) اخیرا یک مجموعه دو بخشی با عنوان «هک‌های پرتره» منتشر کرده است که شاید محبوب‌ترین سری آموزش‌های او باشد.

قسمت ۱ در مارس ۲۰۱۹ منتشر و ظرف مدت کوتاهی به یکی از پربیننده‌ترین ویدیوهای کوئیلز تبدیل شد. این مجموعه شامل اساسی‌ترین نکاتی است که به همه مبتدیان کمک می‌کند تا درک کنند هنگام عکاسی پرتره باید روی چه نکاتی تمرکز کنند. قسمت دوم این مجموعه آموزشی جذاب به‌تازگی منتشر شده است و مباحت موجود در آن کمی پیشرفته‌تر می‌شود. نکات قسمت دوم این مجموعه می‌تواند به افرادی که قصد دارند عکاسی پرتره را به‌صورت حرفه‌ای انجام بدهند، کمک بسیاری می‌کند.

درادامه نکات گفته‌شده در مجموعه دوقسمتی میگل کوئیلز به‌صورت خلاصه ذکر شده است.

بخش اول

فریم را پر کنید

مبتدیان علاقه دارند بالای سر سوژه‌ی خود فضای زیادی بگذارند؛ اما این کار لازم نیست.

به کچ‌لایت‌ دقت کنید

هیچ راهی بهتر از استفاده از کچ‌لایت‌ مناسب برای جلب توجه مخاطب وجود ندارد. در عکاسی به نورهای منعکس‌شده در چشم، کچ‌لایت می‌گویند.

حالت قرارگیری چشمان سوژه مهم هستند

به مکانی که سوژه‌ در حال نگاه کردن به آن است دقت کنید. او مجبور نیست مستقیم به دوربین نگاه کند؛ اما عنبیه چشم باید برجسته‌تر از بخش سفید آن باشد.

 بر نورپردازی تمرکز داشته باشید

مسئله‌ی ساده‌ای است اما باید گفته شود. همه چیز یک پرتره عالی به نورپردازی آن مربوط می‌شود.

کاری کنید سوژه ژست خوبی بگیرد

آنقدر سرگرم بررسی لوکیشن، نورپردازی یا تنظیمات نشوید که فراموش کنید به فردی که سوژه عکس است، برای آرام شدن در لوکیشن تصویربرداری کمک کنید. 

عکس برداری

بخش دوم

 از حالت تصویربرداری پیوسته استفاده کنید

خود را به یک شات محدود نکنید. عکسبرداری در حالت پیوسته می‌تواند در ثبت کردن حالاتی که در شرایط عادی امکان‌پذیر نیستند، کمک ‌کند. ممکن است این تصاویر را در حالت عادی از دست بدهید.

حالت چهره بدون احساس خود را بهبود ببخشید

پروژه‌های عکاسی پرتره ممکن است استرس‌زا باشند؛ اما نباید بگذارید احساسات در چهره شما نشان داده شوند. اگر در حال تصویربرداری یا بررسی عکس‌های ثبت‌شده استرس دارید، نباید این مسئله در صورت شما دیده شود؛ زیرا سوژه نیز می‌تواند تحت تأثیر قرار بگیرد. در نتیجه چهره بی‌حالت (پوکر فیس) خود را تقویت کنید.

از تکنیک «نمودار چشمی» استفاده کنید

 به سوژه بگویید وانمود کند در حال انجام معاینه چشم توسط «نمودار چشمی» است. این تکنیک فوق‌العاده می‌تواند حالت بیشتری به چشم سوژه بدهد.

هر زمان که ممکن بود از تترینگ استفاده کنید

داشتن یک صفحه‌نمایش بزرگ برای بررسی تصاویر، دید بسیار مناسبی در مورد چگونگی فرایند عکسبرداری و کیفیت تصاویر ثبت‌شده در اختیار شما قرار می‌دهد. در نتیجه اتصال دوربین به دستگاهی دیگر از طریق روش تترینگ (Tethering) به شما کمک زیادی خواهد کرد.

نقش‌آفرینی کنید

از سوژه بخواهید نقش یک شخصیت را بازی کند. این یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای کمک به سوژه است تا از حالت ذهنی فعلی خود بیرون بیاید و در مقابل دوربین آرام‌تر و طبیعی به نظر برسد.

تصویر پرتره

 اگر برای بررسی کامل مطالب ارائه‌شده توسط این عکاس حرفه‌ای زمان کافی دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم فیلمی که او منتشر کرده است مشاهده کنید. در ویدئوی آموزشی مذکور، هر کدام از این نکات کاملتر شرح داده شده و مورد بررسی قرار گرفته‌اند. برای درک بهتر مطالب، نمونه‌هایی نیز آورده شده است.  آموزش‌های دیگر میگل کوئیلز را می‌توانید در کانال یوتیوب و حساب اینستاگرام او مشاهده کنید.

منبع: زومیت

انتهای پیام/

برچسب ها: عکاسی

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: