حس مالکیت در کودکان | یکتاپرس
برای کودکان ۵–۳ ساله، برداشتن وسایل دیگران عملی عادی و معمولی است، چرا که هنوز مفهوم مالکیت و حریم خصوصی را درک نمی‌کنند.
کد خبر: ۳۲۱۸۶
۰۷:۰۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

حس مالکیت در کودکان

به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، مهمترین نگرانی خانواده‌ها این است که عادت به برداشتن لوازم دیگران به وسیله کودک در آینده نیز تکرار شود، اما باید خانواده‌ها به این نکته توجه داشته باشند که بچه‌ها در سنین مختلف و به دلایل گوناگون، ممکن است به وسایل دیگران دستبرد بزنند، این دلایل به حدی با یکدیگر تفاوت دارند که دیگر اسم همه این کارهای به ظاهر مشابه را نمی‌توان «دزدی» گذاشت.

برای کودکان ۵–۳ ساله، برداشتن وسایل دیگران عملی عادی و معمولی است، چرا که هنوز مفهوم مالکیت و حریم خصوصی را درک نمی‌کنند.

آنها به سختی می‌فهمند که نباید چیزی را که متعلق به آنها نیست، بدون اجازه بردارند، زیرا که در مرحلهٔ خودمحوری از رشد خود هستند و تصور می‌کنند که همه چیز در اختیار آنهاست و هر کار بخواهند می‌توانند انجام دهند.

بنابراین بهتر است پدر و مادرشان آنها را به‌دلیل این رفتار (برداشتن بدون اجازه اشیاء دیگران) تنبیه و سرزنش نکنند. در عوض، فرصت خوبی برای آنهاست که دربارهٔ موضوع مالکیت و اشتباه بودن عمل کودک با او صحبت کنند.

این رفتار کودکان خردسال دزدی نیست زیرا آنها هنوز مفهوم این کار را یاد نگرفتند، کودکان از حدود ۶ سالگی به بعد، نه تنها مفهوم مالکیت را درک می‌کنند بلکه به ‌تدریج قادرند به اشتباه بودن کار خود نیز پی ببرند، در این دوره سنی والدین باید حد و مرزهای مالکیت و رفتارهایی که به آنها ”دزدی" گفته می‌شود، را برای آنها روشن سازند.

انتهای پیام/

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: