نقش فسفر در بدن | یکتاپرس
فسفر دومین ماده‌ معدنی است که به میزان زیادی در بدن وجود دارد. بدن برای بسیاری از عملکردها از جمله ترمیم بافت‌ها و سلول‌ها به این ماده‌ معدنی نیاز دارد.
کد خبر: ۴۴۴۲۱
۰۷:۴۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۰

 فسفر در بدن

به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، بعضی بیماری‌ها مثل دیابت یا مصرف بعضی داروها مثل آنتاسید می‌توانند سطح فسفر را خیلی پایین بیاورند. کمبود یا بالا بودن بیش از حد سطح فسفر می‌تواند مشکلاتی مثل بیماری قلبی، درد مفصلی و ضعف و خستگی را به همراه داشته باشد.

فواید فسفر برای سلامتی بدن

فسفر می‌تواند به تقویت استخوان‌ها، سم‌زدایی از بدن، سوخت‌وساز و… کمک کند. در ادامه به بعضی از خواص این ماده‌ معدنی اشاره می‌کنیم.

هضم را بهبود می‌بخشد

فسفر از طریق تحریک رشد باکتری‌های مفید روده در فرآیند هضم اثرگذار است. به دلیل اینکه این ماده‌ معدنی به‌عنوان الکترولیت عمل می‌کند، باور بر این است که از طریق کاهش نفخ، اسهال و احتباس آب به بهبود هضم کمک می‌کند.

به حفظ سلامت دندان‌ها کمک می‌کند

فسفر برای سلامت دندان‌ و لثه ضروری است. کلسیم، ویتامین D و فسفر نقش مهمی در شکل‌گیری و حفظ سلامت دندان‌ها دارند. رژیم غذایی کودکان در حال رشد باید حاوی مقدار زیادی فسفر باشد.

برای رشد مهم است

فسفر برای جذب مواد مغذی و ساخت استخوان‌ها حیاتی است؛ به همین دلیل کمبود آن طی دوران نوزادی و بزرگسالی می‌تواند روی رشد اثر بگذارد و باعث بعضی مشکلات شود.

علائم کمبود فسفر

هرچه در رژیم غذایی خود پروتئین بیشتری مصرف کنید، بدن شما بهتر می‌تواند سطح فسفر را حفظ کند. افرادی که پروتئین کمی مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض کمبود فسفر قرار دارند. نشانه‌های کمبود فسفر به شرح زیر است.

درد مفصلی یا درد استخوان‌ها

از دست دادن اشتها

کج‌خلقی یا اضطراب

خستگی

رشد ضعیف استخوان‌ها در کودکان

انتهای پیام/

برچسب ها: کمبود ویتامین

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: