مزایا و معایب تندر 90(L) چیست؟ | یکتاپرس
تقریباً 10 سال پیش بود که خودرویی جدید وارد بازار ایران شد، یک سدان کامپکت از رنو که در اروپا، توسط داچیا تولید می‌شد.
کد خبر: ۵۸۲۶۵
۲۲:۰۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰

مزایا و معایب تندر 90(L)

به گزارش گروه اقتصادی یکتاپرس، تندر 90، که در بازار ایران برخی آن را با نام L90 هم می‌شناسند، با نام اصلی داچیا لوگان خودرویی است که از تقریباً 10 سال پیش، با نام رنو تندر 90 در کشور ما توسط شرکت رنو پارس که یک شرکت مشارکتی می‌باشد تولید می‌شود.

این شرکت در سال 1383، با همکاری رنو، ایران خودرو، سایپا و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران راه اندازی شد و وظیفه مونتاژ خودروهای رنو در ایران را بر عهده دارد. 51 درصد سهام این شرکت متعلق به رنو و 49 درصد آن در اختیار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است.

تقریباً 10 سال پیش بود که خودرویی جدید وارد بازار ایران شد، یک سدان کامپکت از رنو که در اروپا، توسط داچیا تولید می‌شد و توانسته بود خودش را به عنوان خودرویی موفق و خوب ثابت کند. این خودرو داچیا لوگان نام داشت و در دهه 80 شمسی، با نام رنو لوگان قرار بود وارد بازار شود، اتفاقی که نیفتاد و ایرانی‌ها، این خودرو را با نام L90 و بعدها تندر 90 شناختند.

مزایای خودرو ال 90 تندر

رنو تندر 90، از آن جایی که خودرویی با اصالت می‌باشد و طراحی و ساخت آن اصولی بوده است، توسط موسسه بسیار معتبری مانند یورو انکپ آزمایش ایمنی شده و موفق شده سه ستاره ایمنی از این موسسه کسب کند.

این در حالی است که در رقبای این خودرو در بازار، خبری از نتیجه تست ایمنی یورو انکپ نیست و همین، قطعاً باعث می‌شود مردم اعتماد بیشتری به این خودرو داشته باشند. در تست ایمنی یورو انکپ از رنو تندر 90، در بخش محافظت از سرنشین سه ستاره و 19 امتیاز، در بخش محافظت از سرنشین کودک سه ستاره و 31 امتیاز و در بخش محافظت از عابر پیاده 5 امتیاز به دست آورده است.

تندر 90 در تست‌های تصادف یورو انکپ، به خوبی ثابت کرد که بدنه‌ای قوی دارد. در تست تصادف از جلو فشار زیادی به سینه راننده وارد می‌شود و همچنین در تست تصادف از کنار، این فشار به سینه راننده بیش‌تر از همیشه است. در دیگر بخش‌ها عملکرد خودرو خوب ذکر شده است. از مهم‌ترین امکانات ایمنی این خودرو می‌توان به ترمز ABS چهار کاناله با EBD و کمربند ایمنی سه نقطه‌ای جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع اشاره کرد.

 تندر 90(L)

قدرت خوب موتور و شتاب بالایی است که این خودرو دارد. همان طور که در بخش معرفی خودرو گفتیم، تندر 90 به یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپ 1.6 لیتری مجهز شده است. این موتور حداکثر نیرویی برابر با 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه و 140 نیوتن متر گشتاور در 3750 دور در دقیقه تولید می‌کند.

تندر 90 در دو نسخه دستی و اتومات به فروش می‌رسد که گیربکس اتومات به دلیل 4 دنده بودن، علاوه بر کاهش شتاب خودرو، مصرف سوخت آن را هم بالاتر برده است. از این رو توصیه ما به شما این است که اگر در شهرهایی زندگی می‌کنید که خبری از ترافیک زیاد نیست و قصد خرید تندر 90 دارید، مدل دستی آن را خریداری کنید.

برای کسانی که اهل مسافرت با خودرو هستند، داشتن یک صندوق عقب بزرگ و جادار یکی از مهم‌ترین مواردی است که هنگام خرید یک خودروی سدان به آن اهمیت می‌دهند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، قطعاً با شنیدن این که تندر 90 بیشترین فضای بار را در میان رقبای هم سطح خود ارائه می‌کند خوشحال خواهید شد. به عنوان مثال، حجم صندوق عقب در رانا 400 لیتر، 206 اس دی 325 لیتر، پژو پارس 470 لیتر، سمند ال ایکس 500 لیتر و نهایتاً در تندر 90 برابر با 510 لیتر است. از این رو اگر این مورد برای شما مهم است، در خرید تندر 90 شک نکنید.

معایب خودرو ال 90 تندر

اگرچه خودروی ال نود یک خودروی اروپایی قلمداد می‌شود اما برعکس دیگر محصولات شرکت‌های اروپایی از طراحی مناسبی در بدنه و قسمت‌های داخلی خودرو برخوردار نیست.

این خودرو طراحی بسیار ساده و خط‌کشی شده‌ای دارد. در طراحی این خودرو خبری از خم‌ها و همچنین ظرافت‌های طراحی اروپایی وجود ندارد. در جلو و عقب خودرو با چراغ‌های بزرگ و ساده‌ روبه‌رو هستید که البته از کارکرد نسبتاً مناسبی برخوردار هستند. به‌طورکلی، رنو تندر 90 از یک طراحی قدیمی و بی‌روح بهره می‌برد و می‌توان گفت که خودروی زیبایی نیست. البته خیلی‌ها با این مشکل به‌راحتی کنار می‌آیند و کیفیت فنی و سواری بالا در مقایسه با زیبایی ظاهری اهمیت بیشتری برای آن‌ها دارد.

یک خودرو، هر چقدر هم که کیفیت ساخت خوبی داشته باشد، بالاخره روزی خراب می‌شود و نیاز به تعمیر پیدا خواهد کرد. از سویی دیگر، تصادفات خودرویی امری است که حتی ماهرترین راننده‌ها هم نمی‌توانند از آن فرار کنند. خودروی تندر 90، همان طور که در مطلب "به این 6 دلیل تندر 90 بخرید" گفتیم، خودرویی با کیفیت و با استهلاک کم است، ولی یکی از بزرگ‌ترین ایرادهای آن، قیمت بسیار بالای لوازم یدکی، قطعات و لوازم بدنه آن می‌باشد. به عنوان مثال، قیمت درب راننده تندر 90 در بازار بالای 400 هزار تومان است و برای پژو 405، با 300 هزار تومان می‌توانید درب راننده بخرید. برای این که بهتر بتوانید این گران بودن قطعات تندر 90 را درک کنید، یک مثال دیگر برای شما مطرح می‌کنیم. قیمت سرسیلندر کامل تندر 90 در بازار بالای 3 میلیون تومان است و این قیمت برای 405، چیزی حول و حوش 1 میلیون تومان می‌باشد.

 90(L)

ال نود از 4 اسپیکر بهره می‌برد که دو اسپیکر در بخش جلو و دو اسپیکر در بخش پشتی دستگاه قرارگرفته‌اند اما هرچقدر هم که زور می‌زنند نمی‌توانند عالی باشند.

سیستم پخش ال نود در کمال تعجب قابلیت اتصال USB و بلوتوث را ندارد (فقط AUX دارد). لذا شما نمی‌توانید که آهنگ‌های خودتان را از طریق گوشی و یا فلش در ماشین پخش‌کنید. همچنین راننده ال نود نمی‌تواند از طریق این خودرو به گوشی وصل شود و مکالمه کند.

نکته‌ی عجیب دیگری هم که در مورد سیستم صوتی ال نود وجود دارد این است که اگر آهنگی با صدای کم در حال پخش باشد و شیشه‌ها هم کاملاً بالا باشند بازهم امکان شنیدن صدای آهنگ در خارج از خودرو هست! پس اگر قصد خرید ال نود را دارید و سیستم صوتی برایتان مهم است باید بودجه‌ای برای تعویض سیستم صوتی خودروی خود کنار بگذارید.

انتهای پیام/ 

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: