مزایا و معایب کیا سراتو چیست؟ | یکتاپرس
شرکت سایپا در یک اقدام مناسب دو پیشرانه 1.6 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی و موتور 2000 سی‌سی چهار سیلندر را برای سراتو مونتاژی در نظر گرفت.
کد خبر: ۵۸۴۶۸
۲۲:۰۰ - ۳۰ مهر ۱۴۰۰

مزایا و معایب کیا

به گزارش گروه اقتصادی یکتاپرس، کیا سراتو یکی از موفق ترین خودرو های سدان کوچک در بازار جهانی و البته بازار خودرو ایران است. هر خودرویی علاوه بر نقاط ضعفی که دارد نقاط قوت و مزایایی نیز دارد و سراتو مونتاژ سایپا هم از این قاعده مستثنا نیست. ویژگی های مثبتی که باعث می شوند خودرو در نهایت بازار فروش خوبی داشته باشد.

شرکت سایپا در یک اقدام مناسب دو پیشرانه 1.6 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی و موتور 2000 سی‌سی چهار سیلندر را برای سراتو مونتاژی در نظر گرفت که در این بین گیربکس 6 سرعته دستی مختص سراتو 1.6 لیتری بود و نمونه 6 سرعته اتوماتیک هم در جوار موتور دو لیتری کوپل شد.

مزایای خودروی کیا سراتو

کیا سراتو یکی از عامه پسند ترین طراحی ها را در بین خودرو های بازار دارد. طراحی که به سختی می توان از آن ایراد گرفت. طراحی جلو خودرو با اینکه سال ها از آن می گذرد جذابیتش را از دست ندادهاست. نمای بغل و پشتی خودرو هم ساده و شکیل است. به شکلی طراحی شده است که نه می توان گفت مثل مزدا 3 جوان پسند است، نه می توان گفت مثل لنسر مناسب سن بالا هاست. طراحی عامه پسند یعنی همین! البته این طراحی به همراه طرح های سورنتو، اپتیما و اسپورتیج برنده جوایز زیادی هم شده است که خود مهر تاییدی بر خوب بودن آن است.

از مهمترین عوامل برتری یک خودرو در برابر رقبای هم قیمتش هندلینگ آن می باشد، موردی که از معایب سراتو سایپا محسوب می شود، چرا که سرنشینان خودروی سراتو سایپا در مدت زمان حضورشان در این خودرو ناهمواری های مسیر را به خوبی احساس می کنند، و رنجش و خستگی زیادی را شاهد هستند، به خصوص که در سفرهای طولانی این امر باعث اذیت بیشتر سرنشینان خواهد بود، طبیعتا در این بازه قیمتی این امر عیب محسوب خواهد شد، مخصوصا که برخی از رقبای این خودرو دارای هندلینگ خوبی هستند.

می توان گفت یکی از دلایلی که با توجه به آن می توان عیار خودرو را سنجید وضعیت بازار آن است. خودرویی که به راحتی بین فروشندگان و خریداران می چرخد یعنی خودروی دردسر سازی نیست. سراتو در خرید و فروش مثل پژو و سمند است! به راحتی می توانید آن را بفروشید و افت قیمت کمی هم نسبت به رقبایش دارد. این مورد برای کسانی که یک خودرو را زیاد زیر پا نگه نمی دارند و زود خودرو خود را عوض می کنند تعین کننده خواهد بود.

مطمئنا از مهمترین تغییرات سراتو سایپا نسبت به سراتو وارداتی تغییر در بخش کابین آن می باشد، استفاده کردن سایپا از متریال بد (پلاستیک خشک) در بخش کابین باعث بی کیفیت شدن کابین در برابر رقبای آن شده است، هرچند رقبای مهم این خودرو هم (لیفان 820) از این متریال بد در بخش کابین بهره برده اند، که با توجه به قیمتی که این خودروها دارند این امر باعث ناامیدی خواهد بود، اما استفاده کردن سایپا از روکش پارچه ای برای صندلی های سراتو سایپا داستان را کمی تغییر خواهد داد و بی شک این امر متریال داخلی سراتو سایپا را به بزرگترین عیبش تبدیل خواهد کرد، چرا که حتی لیفان 820 هم برای روکش صندلی هایش از چرم بهره برده است، در ضمن اگر علاقه مند به خرید سراتو سایپا باشید خودتان می توانید روکش پارچه ای آن را با روکش چرم عوض کنید تا کمی از بی کیفیتی کابین سراتو سایپا کم کنید، در آخر باید گفت که در سراتو آپشنال این عیب رفع شده است، و ما شاهد روکش چرم بر روی صندلی ها هستیم.

معایب خودرو کیا سراتو

در ترافیکهای شهری مثل تهران و با گران شدن بنزین آزاد به نرخ 3000 تومان نگاه کردن به مصرف سوخت سراتو کمی حالتان را بد میکند چرا که عددی که در نمایشگر خواهید دید چیزی در حدود 12 لیتر در 100 کیلومتر است که برای یک خودروی خانوادگی و 4 سیلندر کمی زیاد به نظر میرسد ! البته اگر به دل جاده بزنید و خیلی گاز ندهید مصرف سوختتان به 6.5 لیتر در 100 کیلومتر خواهد رسید.

یکی از مهم‌ترین معایب سراتو سایپا که می‌توان به آن اشاره کرد، سواری نه‌چندان نرم و اسپرت آن است که گرچه از لحاظ هندلینگ و پایداری یک امتیاز مثبت تلقی می‌شود اما مشتریان این خودرو که عمدتا خانواده‌ها هستند، از سواری خشک آن خیلی رضایت ندارند و کوبش‌های سیستم تعلیق به خصوص روی جاده‌های ناهموار، باعث ناراحتی و آزار گاه‌وبیگاه سرنشینان می‌شود. مخصوصا سرنشینان ردیف عقب به دلیل سیستم تعلیق میله پیچشی ضربات و کوبش‌های بیشتری را احساس کرده و از خشکی نسبی سیستم تعلیق بیشتر انتقاد خواهند کرد؛ بنابراین سواری نسبتا خشک و نه‌چندان نرم را هم به لیست معایب سراتو سایپا اضافه می‌کنیم.

کیا سراتو

در همه جای دنیا برای کاهش قیمت از همه سیستم های رفاهی و آپشن های خودرو کم می کنند تا قیمت را پایین بیاورند ولی سیستم های ایمنی را حذف نمی کنند. اما متاسفانه سایپا علاوه بر ترمز های دیسکی عقب سیستم ESP را هم حذف کرده است. سیستمی که در نبود آن پشت خودرو سر پیچ ها و یا سرعت های بالا به اصطلاح " در می رود" که بسیار خطرناک است. در نقطه مقابل این خودرو مزدا3 نیو را داریم که از لحاظ سیستم های ایمنی بسیار بهتر است و طیف کاملی از سیستم های ایمنی فعال ترمز را داراست.

آنچه دیگران میخوانند:مزایا و معایب تندر 90(L) چیست؟

در راستای کاهش ایمنی (قیمت) این خودرو ایربگ های به 2 عدد تقلیل یافته اند. یعنی یک ایربگ برای راننده و یکی برای سرنشین و عملا خبری از ایربگ های پرده ای نیست. در حالی که رقیب اصلی این خودرو یعنی مزدا 3 نیو و بردادر خارجی اش سراتو وارداتی 6 ایربگ دارند که در بحث ایمنی چندین پله بهتر از سراتو هستند.

مزایا و معایب کیا

انتهای پیام/ 

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: