مزایا و معایب برلیانس H330 چیست؟ | یکتاپرس
در میان خودروهای اتوماتیک و اقتصادی چینی، h330 محصولی مشهور و پرفروشی بود که توسط پارس خودرو به بازار عرضه می‌شد.
کد خبر: ۵۹۲۷۷
۲۲:۰۰ - ۰۶ آبان ۱۴۰۰

مزایا و معایب برلیانس

به گزارش گروه اقتصادی یکتاپرس، برلیانس آتو شرکت خودروسازی واقع در چین است، که در زمینه مونتاژ خودرو های شرکت‌ های گوناگون نظیر ب‌ ام‌ و، میتسوبیشی موتورز، پورشه، تویوتا، پینینفارینا و ایتال‌ دیزاین فعالیت می‌کند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر شن‌ یانگ چین قرار دارد و سهام آن در بازارهای بورس اوراق بهادار هنگ کنگ و بورس فرانکفورت معامله می‌ شود.

در میان خودروهای اتوماتیک و اقتصادی چینی، h330 محصولی مشهور و پرفروشی بود که توسط پارس خودرو به بازار عرضه می‌شد. تولید و عرضه H320 به بازار از سال 1394 آغاز شد و با اندکی تغییرات تا سال 1398 ادامه یافت. درنهایت، همکاری موفق برلیانس و پارس خودرو تحت تاثیر تحریم‌های بین المللی قرار گرفت و تولید این خودرو متوقف شد. Brilliance H330 در ایران با خودروهایی نظیر جک J5، ام وی ام 550، بسترن B30 و دنا پلاس رقابت می‌کند.

مزایای خودروی برلیانس

بسیاری برلیانس را ب ام و چینی می دانند که چندان بیراه نیست، چراکه شراکت این دو کمپانی بر روی توسعه و طراحی محصولات برلیانس تاثیرات خاص خود را گذاشته است. کافیست تا نگاهی به دماغه برلیانس H320 بیاندازید تا کمی شما را به یاد شریک آلمانی خود بیاندازد. البته تلاش کمپانی چینی برای ایجاد زبان طراحی خاص خود و حداکثر تفاوت ممکن با شریکش واقعاً ستودنی و قابل تحسین است.

کابین H320 تقریبا ترکیبی از نکات مثبت و منفیست. اولین بار که وارد آن شوید از طراحی ساده و مناسب آن خوشنود خواهید شد. داشبورد ترکیبی از دو رنگ مشکی و کرم است. کنسول وسط داشبورد میزبان سیستم صوتی و تهویه که از نظر چیدمان دارای ارگونومی مناسبی بوده و به راحتی قابل دسترسی اند. اما نقطه قوت این کابین طراحی آن است.

فرمان سری 300 استخوانی و خوشدست است. ضمن اینکه به سه قابلیت تنظیم ارتفاع، دکمه های کنترل سیستم صوتی و سیستم کمکی برقی مجهز شده که در ادامه به بررسی بیشتر آن می پردازیم. در پس این فرمان خوش فرم، کیلومتر شماری خوش فرم تر قرار دارد که با ظاهر سه بعدی و اسپرتش، که بی شباهت به کیلومتر شمار مزدا 3 جدید نیست، به جذابیت بصری در دید راننده می افزاید. کامپیوتر سفری هم، با قابلیت نمایش مصرف لحظه ای سوخت، در بین سرعت سنج و دور موتور شمار جای خوش کرده است.

برلیانس H320 مجهز به جعبه‌دنده‌ اتوماتیک، به امکانات رفاهی بیشتری مجهز است. این امکانات اضافه شامل سانروف برقی دو حالته، سیستم تهویه مطبوع خودکار، تنظیم برقی آینه‌ های جانبی و سنسور دنده عقب هستند. سیستم صوتی در این نسخه‌ دارای ورودی USB و 6 عدد بلندگوست که نسبت به نسخه‌ دستی با 4 بلندگو بیشتر است. در این مدل کلیدهای کنترل سیستم صوتی روی غربیلک فرمان نیز تعبیه شده اند؛ البته مدل هایی یافت می شوند که با وجود اتوماتیک بودن گیربکس، فاقد این کلیدها هستند.

معایب خودروی برلیانس

برلیانس اچ 330 در دو نسخه دنده‌ای و اتوماتیک توسط پارس خودرو به تولید رسید و بعدها، نسخه قوی‌تر 1.65 نیز در کنار نسخه‌های معمولی مجهز به پیشرانه 1.5 لیتری به بازار عرضه شد. با این حال، تنوع گسترده تیپ‌ها سبب نشد تا این خودرو ارزش خرید فوق‌العاده‌ای داشته باشد؛ چراکه اکثر نسخه‌ها از نظر امکانات رفاهی و ایمنی بسیار ضعیف بودند و فاصله قابل‌توجهی با سایر سدان‌های اتوماتیک چینی داشتند.

برای مثال، تیپ دنده‌ای در هر دو مدل h330، از امکاناتی هم‌چون دوربین عقب، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم مالتی‌مدیا، ترمزهای دیسکی عقب و سانروف محروم هستند. به همین دلیل، اگر قصد خرید این خودرو را دارید، بهتر است تا این خودرو را تنها در نسخه 1.65 اتوماتیک خریداری کنید و از حداکثر امکانات و تجهیزات ممکن بهره‌مند شوید. کمبود امکانات در نسخه‌های دنده‌ای، قطعا یکی از بزرگ‌ترین معایب برلیانس h330 در مقایسه با دیگر رقبا محسوب می‌شود.

ارائه خدمات پس‌ازفروش قدرت‌مند و ارتباط نزدیک با مشتری، یکی از ملزومات اصلی هنگام ورود محصولات جدید به بازار است. متاسفانه این مساله یکی از معایب برلیانس h330 محسوب می‌شود؛ چراکه پارس خودرو با وجود بهره‌مندی از شبکه گسترده نمایندگی‌های فروش و پس‌ازفروش، خدمات مناسبی را به مالکین این خودروها ارائه نمی‌دهد و این افراد ناچار هستند تا انجام تعمیرات و سرویس‌های دوره‌ای خود را به تعمیرگاه‌های متفرقه بسپارند. این مساله در حالی اتفاق می‌افتد که شرکت‌های خصوصی رقیب با برگزاری جشنواره‌های مختلف، سعی در جلب نظر مثبت مشتریان خود دارند.

مزایا و معایب برلیانس H330

یکی دیگر از معایب برلیانس h330 در حوزه خدمات پس از فروش، به قیمت بالای قطعات یدکی این خودرو مربوط می‌شود که به هیچ عنوان با ذات اقتصادی خودرو هماهنگی ندارد. برای مثال، هرکدام از چراغ‌های جلوی Brilliance H330 حدود دو میلیون تومان قیمت دارند که این رقم در مورد چراغ‌های عقب به یک میلیون تومان به ازای هر عدد کاهش می‌یابد.

قطعات و لوازم مصرفی آن نیز چندان ارزان نیستند. برای مثال، مالک این خودرو برای تعویض لنت‌های ترمز جلوی این خودرو، باید در حدود هفتصد هزار تومان هزینه پرداخت کند که رقمی گزاف برای تعویض لوازم مصرفی یک خودروی اقتصادی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ 

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: