رویکردهای آموزش و پرورش دولت مردمی ایران قوی از نگاه یوسف نوری | یکتاپرس
یکتاپرس گزارش می دهد؛
سومین گزینه رئیس جمهور برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری است؛ فردی که تربیت معلمی محسوب می‌شود.
کد خبر: ۶۱۹۵۷
۱۰:۲۹ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰

رویکردهای آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار اجتماعی یکتاپرس، یوسف نوری به عنوان سومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور به مجلس معرفی شد.

در بخش هایی از برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای مدیریت وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم درباره رویکردهای آموزش و پرورش در دولت سیزدهم تشریح شده است که به شرح زیر است:

۱. ارتقای امر حاکمیتی آموزش و پرورش در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران

٢. دستیابی به عدالت تربیتی

٣. مدرسه محوری و استقرار مدرسه صالح

۴. خروج از نظام برنامه درسی تک‌ساحتی و تربیت مبتنی بر ساحت‌های شش‌گانه تربیت

۵. ارتقای شأن و جایگاه معلم

چشم انداز نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در افق 1404

در سند چشم انداز؛ جمهوری اسلامی ایران در افق1404 هجری شمسی، جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه، با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و دارای تعامل سازنده و مؤثر در روابط بین الملل را ترسیم شده است. سند تحول بنیادین؛ نظام آموزش و پرورش را مبتني بر آرمان هاي بلند نظام اسلامي و معطوف به چشم اندازي که در افق روشن 1404 ترسیم ایرانی توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوریدر سطح منطقه با هویتی اسلامی و انقلابی الهام بخش جهان اسلام همراه با تعاملی سازنده و موثر در عرصه روابط بین الملل ترسیم نموده است. 

برای مشاهده برنامه های کامل یوسف نوری برای مدیریت وزارت آموزش و پرورش اینجا کلیک کنید

بر اساس این گزارش، بعد از عدم رأی اعتماد مسعود فیاضی به عنوان دومین گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهوری برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، امروز، یوسف نوری به مجلس معرفی شد.

پیش از مسعود فیاضی، حسین باغگلی برای سکانداری وزارت آموزش و پرورش معرفی شده بود که نتواست رأی اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند و به دلایل مختلف از جمله عدم فعالیت در رده‌های صف تا ستاد و عدم آشنایی با مسائل آموزش و پرورش، مجوز ورود به ساختمان شهید رجایی را نگرفت.

یوسف نوری دارای دکترای تخصصی مدیریت گردشگری، دانشگاه علامه طباطبایی (ورودی ۱۳۹۳ فاغ‌التحصیل ۱۳۹۹)، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی (ورودی ۱۳۷۵)، کارشناسی برنامه‌ریزی (ورودی ۱۳۶۷) و فوق دیپلم پرورشی (تربیت معلم ورودی ۱۳۶۴) است.

انتهای پیام/ 

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: