گرانی بلیط کنسرت ها و حسرت طبقه متوسط | یکتاپرس
یکتاپرس گزارش می دهد،
با بلیت های بسیار گران موسیقی از دسترس مخاطبان مهم و اصلی موسیقی دور شده و طبقه متوسط جامعه، بدنه‌ی کارمند و دانشجوی جامعه امکان کنسرت رفتن ندارند.
کد خبر: ۶۴۰۳۳
۱۴:۲۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰

گرانی بلیط

گروه فرهنگ و هنر یکتاپرس؛ سومین جشنواره موسیقی امیرجاهد،به پایان رسید. اختتامیه این جشنواره در سالن جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد. 

حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی در سخنانی گفت: روزی که برای جشنواره موسیقی امیرجاهد برنامه ریزی می کردیم تمام سعی مان بر این بود که به هیچ عنوان موازی کاری نشود. ما جشنواره های موسیقی فجر، جشنواره موسیقی جوان، جشنواره موسیقی نواحی را داریم و اما هدف ما این بود که این جشنواره؛ بخشی را پوشش دهد که جشنواره های دیگر به آن نپرداخته اند، مانند دونوازی و گروه نوازی. تلاش بر این بوده و خوشبختانه این جشنواره راه خودش را خوب پیدا کرده است و سومین دوره آن نیز با موفقیت به پایان رسید و باید از هیئت محترم داوران و دیگر دست اندکاران جشنواره تقدیر و تشکر کنم.

وی گفت: خوشبختانه «خانه موزه دکتر معین و استاد امیرجاهد» در منطقه ۱۴ شهرداری تهران به پایگاه خوب موسیقی تبدیل شده است. محل رفت و آمد اهل هنر شده و کلاس ها و نشست های بسیار خوبی هم در آنجا برگزار می شود و ما هم همیشه در کنار عزیزان در آن مجموعه بودیم و از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

مدیرعامل خانه موسیقی افزود: متاسفانه فعالیت های هنری در مرکز و مناطق بالای شهر متمرکز شده است و این یکی از مصیبت ها است. و متاسفیم که  اجراهای موسیقی مان در سالن ها با بلیت های بسیار گران برگزار می شود و موسیقی از دسترس توده مردم و مخاطبان مهم و اصلی موسیقی دور بوده است. طبقه متوسط جامعه، بدنه‌ی کارمند و دانشجوی جامعه امکان کنسرت رفتن ندارد و اگر هم بتواند شاید سالی یکبار! ما باید هزینه های اجراهای موسیقی را پایین بیاوریم.

به گزارش روابط عمومی خانه موسیقی نوربخش در ادامه یادی از زنده یادعلی مرادخانی عضو شورای سیاستگذاری این جشنواره کرد و گفت: مسئولان و مدیران این نکته را در نظر بگیرند که وقتی جایی هستند کاری کنند که رد پا و یادگار ارزشمندی از خود بجای بگذارند که وقتی از آنجا رفتند همه یاد آنها بکنند. علی مرادخانی از آن دسته مدیران بود که ما اهالی موسیقی ایشان را همیشه در کنار خود داشتیم. او شخصیتی ارزشمند بود که خودش در حوزه فرهنگ و هنر دغدغه داشت.

نوربخش با اشاره به زحمات و تلاش های محمدجواد حق شناس رئیس سابق کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران گفت: این جشنواره بدون زحمات و تلاش های آقای حق شناس به انجام نمی رسید. وی در دوره ای که در شورای شهر بودند خدمات بسیار ارزشمندی کردند. یکی از کارها نامگذاری خیابان‌ها به نام مفاخر فرهنگ و هنر بود که با پیگیری شخص ایشان، اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر به انجام رسید. ما امروز نام مفاخر موسیقی‌مان را در خیابان های این شهر داریم و این کار کوچکی نیست. ما در خانه موسیقی از ابتدا تقریبا هر آنچه به ایشان پیشنهاد دادیم محقق شد. البته ممکن است برخی بخواهند این مساله را به نام خودشان مصادره کنند که متاسفانه در فضای مجازی هم دیدیم که سعی کردند این کار را انجام دهند که مهم نیست.

نوربخش در پایان اظهار کرد: اما خانه موسیقی یکی از کارهایی که مجدانه پیگیری کرد همین نامگذاری های معابر شهر تهران به نام مفاخر موسیقی بود. جلسات متعدد در شوراها داشتیم، مکاتبات بسیاری انجام دادیم و آقای دکتر حق شناس با پیگیری جدی و مستمر این کار را به انجام رساندند که بای از این شان تشکر فراوان داشته باشیم.

انتهای پیام/

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: