ایران بزرگترین قربانی تحریم و تروریسم در دنیا است | یکتاپرس
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ترور شدن بیش از ۲۵هزار ایرانی گفت: این کشور بزرگترین قربانی ترور و تحریم از سوی آمریکا است.
کد خبر: ۹۰۵۲۵
۲۰:۳۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۱

ایران

به گزارش خبرنگار اجتماعی یکتا؛ کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران عصر امروز در چهارمین کنفرانس بین‌المللی حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه مقام معظم رهبری گفت: عنوان دقیق هفته دوم تیرماه، افشا و بازخوانی حقوق بشر آمریکایی است. 

وی بیان کرد: مجامع عمومی عاجز از بیان حقوق بشر آمریکایی هستند، از این رو ما باید این موضوع ورود کنیم.  

 

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: حقوق بشر متاسفانه یک عنوان ظاهرفریب برای دولت های غربی برای پیشبرد اهداف سیاسی آن ها است. 

وی ادامه داد: کرامت انسان در دین مبین اسلام تاکید شده است، دین مبین اسلام برای حقوق بشر و حقوق انسان تاکید ویژه ای دارد. حقوق بشر ریشه در ادیان الهی دارد. اما کشورهای غربی تازه به آن دست پیدا کرده تند .

غریب‌آبادی خاطرنشان کرد: علیرغم ادعای رژیم آمریکا در خصوص حقوق بشر، متاسفانه دد داخل و خارج از آمریکا حقوق بشر رعایت نمی شود. 

وی در خصوص حقوق بشر در سطوح ملی آمریکا گفت: تبعیض نژادی، مهاجران، حقوق زنان، حق حیات و جان انسان ها از جمله موضوعاتی است که آمریکا بر آن مدعی است و بر دیگر کشورها فشار وارد می‌کند که بر اساس استانداردهای آمریکا رفتار کنند. 

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: بیش از ۳۵ هزار نفر سالانه به دلیل به‌کار گیری خشونت اسلحه در آمریکا جان خود را از دست می دهند و به قتل می رسند. 

وی افزود: بیش از ۲ میلیون نفر در آمریکا زندانی هستند و سالانه ۴هزار نفر جان خود را از دست می دهند. اگر حق حیات مهم است، باید جلوی جانباختن انسان ها در آمریکا را بگیرید. 

غریب‌آبادی در حوزه زنان در جامعه آمریکا گفت: بیش از ۷۰ درصد زنان در آمریکا یا در معرض خشونت جسمی و یا جنسی قرار گرفته اند. 

غریب آبادی گفت: در حوزه حقوق بشر بین المللی نیز تاریخ آمریکا پر از کودتاهای این کشور در داخل خاک کشورهای دیگر است. تاریخ این کشور سرشار از تجاوز و تهاجم و کشتار مردم دیگر کشورها است. آن‌ها در ویتنام ۴ میلیون نفر را قتل عام کردند که نیمی از آنها غیرنظامی بودند. در عراق دو میلیون نفر در اثر حمله آمریکا کشته شدند که بخشی از آنها به خاطر تحریم‌های این کشور علیه آمریکا علیه عراق بود.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه گفت: در دوره‌ای ۲۷ میلیون نفر از آمریکایی‌ها را سرخپوستان تشکیل می‌دادند که بیشتر آنها را کشتند. همچنین آنها ۱۴ میلیون برده از آفریقا به کشور خود منتقل کردند که تنها دو میلیون نفر از آنها در حین انتقال از آفریقا به آمریکا در کشتی کشته شدند. همچنین آمریکا دست پری در کشتار مردم ژاپن و استفاده از سلاح اتمی دارد.

غریب آبادی بیان کرد: آن‌ها اولین بمب اتمی را ساختند و استفاده کردند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر ژاپنی در اثر این حمله کشته شدند. آن‌ها در حمله به افغانستان باعث مرگ ۷۰ هزار نفر شدند. همچنین درباره همسایگان خود باعث مرگ ۲۰۰ هزار نفر از مردم همسایه خود شده‌اند. با این وضع آیا آمریکا صلاحیت دارد که حرف از حقوق بشر بزند؟

وی گفت: بعضی از اعضای مجلس سنا در آمریکا در نامه‌ای عنوان کرده بودند که در اثر ۱۴هزار عملیات پهپادی این کشور ۴۸ هزار نفر از مردم بی‌گناه کشته شده‌اند.

غریب آبادی با اشاره به حمایت‌های همه جانبه سیاسی اقتصادی امنیتی و اطلاعاتی آمریکا از رژیم صهیونستی گفت: این امر باعث شده است که هر جنایتی که این رژیم غاصب علیه همسایگان و فلسطینان اعمال می‌کند آمریکا نیز در آن شریک باشد و مسئولیت آن بر عهده ایالات متحده قرار دارد. همچنین ۷۰ قطعنامه‌ای که علیه اسرائیل در شورای امنیت توسط آمریکا وتو شد، نشان دهنده وجود حمایت‌های همه جانبه آمریکا از این رژیم قاصب است.

وی تصریح کرد: ایران بزرگترین قربانی تروریسم و تحریم در دنیا است، ۲۵ هزار نفر در ایران جان خود را در اثر حمله‌های گروهک‌های تروریستی که با حمایت آمریکا فعالیت می‌کند از دست داده‌اند اما دنیا را برای تروریست‌ها نا امن خواهیم کرد و این تروریست‌ها را ردیابی می‌کنیم و از هر ابزاری استفاده می‌کنیم تا آنها نتوانند به ملت ما ضربه بزنند.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: تحریم ها مستقیم جان افراد عادی را تهدید میکند، آمریکا ۳۰ کشور را تحت تحریم های یکجانبه قرار داده است.

وی گفت: حمایت از گروه های تروریستی و جانباختن هزارن نفر بر اثر ترور و تحریم ها علیه مردم ایران بزرگترین نقض حقوق بشر است، آیا آمریکا صالح است که در خصوص حقوق بشر صحبت کند؟ 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس
برچسب ها: تروریسم

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: