مجله « سیاه مشق» با مروری بر زندگی سیروس نوذری منتشر شد | یکتاپرس
«سیاه مشق» با ارائه‌ی آثار ادبی و هنری و تحلیل آن‌ها و نیز ایجاد فضایی مناسب، نقشی مانا و پایا در راستای ادب و هنر کشور دارد.
کد خبر: ۱۲۰۸۰۷
۰۸:۳۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

مجله « سیاه مشق»

گروه فرهنگ و هنر یکتا؛ مجله سیاه مشق در هر شماره به آثار نویسندگان و مترجمان به همراه یک پرونده ادبی می پردازد.
اولین شماره نشریه‌ی فرهنگی هنری اجتماعی «سیاه مشق» در مهرماه‌ سال ۱۳۹۵ به سر دبیری سیروس ممبینی در شهر اهواز منتشر شد و از همان ابتدا مورد اقبال مخاطبین قرار گرفت که خود نوید بخش ادامه راه بود. تاکنون بیست و چهار شماره از این نشریه منتشر شده است.
در هر شماره بر روی جلد مجله تصویر شخصیت‌های فرهیخته‌ای را می‌بینیم که به نوعی قسمتی از نوشتار داخل «سیاه مشق» متأثر از آنان خواهد ‌‌بود و همچنین اسم نویسندگانی که در آن شماره قلم رنجه‌ای خواهند داشت. در صفحات نخستین مجله عناوینی که به صورت کلی به چشم می‌خورد شامل ادبیات ایران، ادبیات جهان، تئاتر و سینماست که در فهرست اصلی به بخش های بیشتری نیز تقسیم شده است که رویکرد اصلی مجله را شامل می‌شود.
«سیاه مشق» سعی بر آن دارد که با ارائه‌ی آثار ادبی و هنری و تحلیل مؤثر آن‌ها در شرایط اجتماعی خاص و نیز ایجاد فضایی مناسب برای پیشرفت همه جانبه جامعه ای که در آن متولد شده است، نقشی مانا و پایا داشته باشد و هم بر سنگینی آن بیافزاید.
نسخه‌ی چاپی این مجله در بیشتر مراکز کتابفروشی‌های استان‌های کشور و نسخه‌ی الکترونیک آن نیز در نرم افزار «فیدیبو» قابل خریداریست و نیز قسمت‌هایی از مجله و فایل های صوتی آن نیز در کانال سیاه مشق قابل دسترسی است.

این مجله به سردبیری سیروس ممبینی و دبیری فرهاد کشوری، مونا عطایی، محمد شریفی، سریا داودی‌ حموله در اهواز منتشر می‌شود و توزیع سراسری دارد.

آخرین شماره سیاه مشق مروری بر پرونده ادبی سیروس نوذری است.  سیروس نوذری دوم شهریورماه سال 1328 در تهران چشم به جهان گشود. او از پیشگامان شعر کوتاه فارسی محسوب می‌شود و کتاب‌هایی را در این زمینه با عناوین "کوته‌سرایی" (سیری در شعر کوتاه معاصر)، "هایکونویسی" و "درباره‌ هایکو" منتشر کرده است. "آه تا ماه"، "یاد بنیاد"، "برف بر داوودی‌های سفید"، "هزار سال عاشقی"، "مکالمات" و "بنفش بنفش‌های جهان" از مجموعه اشعار نشر یافته این شاعر و پژوهشگر به شمار می‌آیند. نوذری اکنون ساکن شهر شیراز است.

در این شماره آثاری از: رضوان ابوترابی، ابوالفضل آقایی پور، کاظم آل یاسین، ندا برآهویی، آزاده جمشیدپور، حامد حیاتی، عباس خاکسار، حسین رسول زاده؛ زهرا زارعی، نجمه سجادی، فیض شریفی، بهزاد عبدی، حسن فریدی، فرزانه کارگرزاده، متین کریمی، ایرج کیان ارثی، حسین گیتی، فاطمه معتمدی، سارا محمدی نوترگی، میلاد موحد، حسین ورجانی و سعید هلیچی به چاپ رسیده است.

سیاه مشق را می توانید از کتابفروشی ها تهیه کنید.

انتهای پیام/

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: